01:16 - Välkommen hit eller nåt


J
ag är en man som lever det goda livet för fullt, hon är bara några veckor gammal, snart två månader. Därför smeker jag hennes mus med yttersta försiktighet. Molly ja... Jag vet minsann hur man får henne att lyda minsta vink genom en simpel strykning på musplattan och att vika sig dubbelt. Jag talar naturligtvis om min nyinköpta lilla stolthet med Windows 7, som jag köpte av en svettig kvinna i klimakteriet på expert, hon såg ut att heta Berit.
Det påminner mig om när jag förlorade oskulden i min gröna ungdom; jag var femton, hon var 45, men ack vilken puma. Vilket unikt sätt det måste vara att förlora oskulden på det viset, jag hade tidigare bara kunnat föreställa mig liknande situationer, alternativt sett på Youporn.
Apropå att förlora oskulden, detta inlägg innebär ju att jag förlorar min bloggoskuld, så att säga. Har länge funderat på att skapa en blogg men har aldrig riktigt haft ork eller lust. Nu tog jag tummen ur arslet och det blev av till slut. Undrar ni varför bloggen heter just SNUK så har jag tyvärr inget vettigt svar på detta, ni får leva med det helt enkelt.
Teven står på som vanligt på helt i onödan egentligen, repriser av Paradise Hotel från gårdagen är guld - ibland kan man ju ha turen att få se en och annan nipslip. Fascinerande program emellanåt det där, ett enda stort fia med knuff (bara det att pjäserna råkar ha D-kupor eller 4-pack).
Nu har koffeinet i mitt blod försvunnit, och mitt kaffe är slut :( blir att åka ner till ica imorgon så fort som möjligt, jag kan inte leva utan Zoegas mörkrostat <3
Jag har knappt nog med energi kvar till att hålla ögonen öppna nu, och har ni kommit såhär långt beundrar jag erat tålamod. Nästa inlägg kommer att handla om när jag blev häktad efter en rörig lördagskväll på krogen.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Frossle.com
RSS 2.0
RSS 2.0